03, აგვისტო 2020

ონლაინ საჯარო ლექცია "ადამიანის უფლებების დილემა, სამოქალაქო, პოლიტიკური და სოციალურ-ეკონომიკური უფლებები."

მიმდინარე წლის 7 აგვისტოს, 12:00 საათზე გაიმართება ონლაინ საჯარო ლექცია თემაზე:

• "ადამიანის უფლებების დილემა, სამოქალაქო, პოლიტიკური და სოციალურ-ეკონომიკური უფლებები."

• ონლაინ საჯარო ლექციას წარუძღვება: ხათუნა ჩაფიჩაძე- სოციალური მეცნიერებების დოქტორი პოლიტიკის მეცნიერების დარგში, საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტის საინჟინრო ეკონომიკის, მედიატექნოლოგიებისა და სოციალურ მეცნიერებათა ფაკულტეტის ევროპეისტიკის სასწავლო და სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის ასოცირებული პროფესორი, ევროპისმცოდნეობის საბაკალავრო საგანმანათლებლო პროგრამის ხელმძღვანელი; სან დიეგოს სახელმწიფო უნივერსიტეტი - საქართველოს პროფესორი (Professor, San Diego State University - Georgia); მეცნიერებისა და ტექნოლოგიის უნივერსიტეტ „აგჰ“-ს მიწვეული პროფესორი (პოლონეთი, კრაკოვი, 2015-2020 წ.წ.) (Visiting Professor, AGH University of Science and Technology (AGH UST), Krakow, Poland (2015-2020)

ონლაინ საჯარო ლექცია ჩატარდება აპლიკაცია Zoom-ის გამოყენებით.
საჯარო ლექციაზე დასასწრებად გთხოვთ გადადით ქვემოთ მითითებულ ბმულზე:

• Topic: "ადამიანის უფლებების დილემა, სამოქალაქო, პოლიტიკური და სოციალურ-ეკონომიკური უფლებები."

Time: Aug 7, 2020 12:00 PM Tbilisi,GEO
Join Zoom Meeting